Bahadın Şehit Ali Akdoğan Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş, demokratik, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, milli ve manevi değerlere sahip,her ne iş yapıyorsa onu en mükemmel şekilde yapan bireyler yetiştiren bir okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda;Atatürkçü, sağlam karakterli ve nitelikli,etik değerlere bağlı,yeteneklerinin ve ilgilerinin farkında olan,çevreye duyarlı,sosyal,kültürel,bilimsel yönleri gelişmiş,iyi iletişim kurabilen,yenilikçi,öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: Güncelleniyor...

Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Satranç ve Zeka Oyunları ekipmanları mevcuttur
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006, etwinning projeleri uygulanmaktadır.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bahadinsehitaliakdoganortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahadın Kasabası Aydınlar Mahallesi Okul caddesi No42

Yerleşim Yeri - Bahadın Kasabası Sorgun YOZGAT

Adres - Bahadın Kasabası Aydınlar Mahallesi Okul caddesi No42

Ulaşım Ulaşım Sorunu Yoktur. 15 km Sivas istikametine ilerledikten sonra sağa dönüp 6 km daha ilerledikten sonra Bahadın Kasabasına ulaşabilirsiniz. Öğretmenlerimiz servisle hep birlikte gidiş geliş yapmaktadır. Sorgun´a 20 dakika uzaklıktadır.Kasabamızda da ikamet edebilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sorgun´a 21 Km, Yozgat´a 56 Km Uzaklıktadır.